Mina älsklingar :)

45438-17
Freda :)
45438-16
Gandalf :)

Puss på er, saknar er massor!!!

Daniel...mmmm :)

Heei,

Sitter just nu och njuter till Daniel Lindströms vackra röst.Det går inte att komma ifrån att albumet kanske inte är så bra som jag hade velat, men han är trots allt fantastisk. Särskilt som han sjunger om mig :)

Livet känns fortfarande lika underbart och det börjar mer och mer kännas att vi bor här nu. Fick låna en tv igår och det gör ju lägenheten ännu mer till ett hem. Måste kolla upp vilka såpr an ska börja följa här nu då :) Saknar evighetsserien Days of our lives, men jag får väl nöjja mig med att kolla på nätet vad som händer :) haha...säg inget..

Ska tillbaka till Malmö i början av september för att slutligen förhoppningsvis ta min examen. Känner på mig att det blir svårt, är inte så särskilt poppis hos läraren, men man vet ju aldrig. Jag har gjort mitt bästa så det får gå som det går helt enkelt!

I helgen var vi på fest hos Jonas chef. Det var trevligt. Kul att lära känna nya människor. Alla verkar väldigt övertygade om att jag kommer få jobb här, så jag får väl verkligen ta mig i kragen snart och sätta fart. Har fått kontakt med en tjej i Manchester som är socialarbetare som påstår att jag utan min examen i alla fall kommer att tjäna 8-10£/ timme och att jag som kvalificerad kommer att ha en lön mellan 12-20£/ timme!! För mig låter det helt otroligt....det är alltså en timmlön från 111kr upp till 280kr. Jag är nöjd om jag får jobb kan jag säga och lönen blir en bonus, då man inte direkt är van vid att ha en inkomst än. Jag o Jonas klarar oss på hans lön vilket betyder att allt annat är riktigt bra!! Nog pratat om pengar...Tjejen i Manchetser ska i alla fall hjälpa mig in i karusellen, så förhoppningsvis så behöver jag inte vänta så länge...

Saknar familjen...puss på er..

Nu ska jag en sväng till centrum...härligt att bo så nära...:)

PUSS o KRAM




Lite bilder från när mamma o pappa var här :)

45438-14
Mamma och pappa på varsin sida om John utanför Cavern :)
45438-15
Vår gata ligger i cinatown :)
45438-12
Jonas och Jag, ingen kommentar :)
45438-13
Nattliv en lördag i stan :)

Sonic är tillbaka :)

Haj,

Då var ännu en skön helg förbi och det blev måndag igen. Vi har haft en otroligt fin helg. I fredags hade Jonas bjudit hit några kompisar från jobb, och sen hörde vi med några från huset som vi bodde in innan om de ville komma hit. trodde att vi skulle bli 4-5, men alla kom och vi blev dubbelt så många. Kändes kul att alla som kom hit blev så förvånade över lägenheten. Tycker att vi skrytit lite, men antagligen inte så mycket eftersom ALLA bara stod och stirrade på vår underbara utsikt när de kom in. Känns så otroligt skönt att få en sån respons av alla som kommer hit. Man blir väldigt stolt! Kvällen blev väldigt lyckad och alla verkade stortrivas tillsammans även om de inte kände varandra direkt. :)

I fredags beställde jag Daniel Lindströms skiva. Eftersom jag beställde den från hans hemsida så får man den signerad på utgivningsdatumet, så jag hoppas även om det ska till Liverpool att få den på onsdag :) Längtar!

Dessutom fick jag alla mina skattepengar i fredags. Det kändes riktigt gött!! Fick nästan tre gånger så mycket som jag trodde :) iiiiiiii...Känns skönt att kunna bidra till vår ekonomi nu när jag inte jobbar eller så.
Jonas köpte sin efterlängtade Nintendo ds i lördags. Han har tjatat om det ganska så länge nu. Han gjorde ett bra val! Jag trodde inte att jag skulle tycka det var nått särskillt. Men eftersom han köpte sonic så älskar även jag det lilla spelet!!

Annars är allt lugnt i Liverpool. Saknar självklart alla hemma i Malmö, det gör jag hela tiden, men jag tror aldrig jag har älskat en annan stad som denna. Liverpool är inte som nått annat!!

PUSS PUSS



Trivs verkligen bra...

Heeej

Nu sitter jag i vår lägenhet och njuter av att bara vara. Det känns ofattbart att jag och Jonas bor här. Första dagarna kändes det som om vi gjorde intrång eller att vi bodde på ett hotell. Men det känns riktigt skönt nu när man börjar förstå att vi ska bo här.

Mamma och pappa har precis varit här en vecka. Kändes skönt att få visa dem runt lite i stan och visa upp lägenheten för dem. De har verkligen skämt bort oss med mat och sällskap och det känns riktigt tomt i lägenheten. Men man lär ju vänja sig vid det med.

Men nu börjar livet liksom. Så känns det i alla fall. Jag måste verkligen sätta fart på jobbsökandet nu. Även om man trivs med att gå hemma i denna underbara miljö :)

Just nu står det en man framför mig och försöker fixa några av felen i lägenheten. Känns skumt att han en engelsman som pratar bred Liverpoolaccent framför sig, desstom verkar han blyg vilket gör det extra jobbigt..Han är verkligen skum...har har sprungit fram å tilbaka i tre timmar här nu. Han saknade något och fick åka och handla det. Känns som om jag inte riktigt kan fixa med saker så länge han är här och springer runt.

Sen har vi fått telefon oxå. Så är det nån som vill ringa är det bara at slå en signal :) Börjar som sagt kännas mer som ett hem nu när man har lite mer personliga saker här. Mamma och pappa fixade ju en hel del sådana när de var här :) TACK!

Jaja..skriver snart igen!

PUSS