storebror och lillasyster

45438-25
Saknar er så mina små babisar, men jag kan se att ni tar vara på varandra...

Ikea

Hej,

Här i Liverpool rullar dagarna på. Otroligt att mina dagar kan fyllas med en massa pyssel och grejs trots att jag inte har nått jobb än. Antar att det är så livet kommer att se ut den dagen man sitter som pensionär oxå. Ganska så mysigt ändå.

Sedan vi kom har vi hittat på en del kul. Det svenska paret från Ystad som vi lärt känna lite grann bjöd hem oss förförra helgen eftersom Christoffer fyllde år. Hade jättetrevligt, åt god middag och drack goda drinkar och kom hem nån gång under natten. :) Känns i alla fall väldigt kul att vi kommer så bra överens med nån som man egentligen inte känner så bra. Skum känsla liksom.

I fredes träffade vi Steve, Lynda, Cass, Liam och en som heter Eric. Åt god thai-mat ute vid Park Lane, nära Sefton Park. Känns otroligt kul att man börja få ihp en liten kompis-krets nu :)

På söndagen bestämde Jonas sig för att sticka iväg och köpa en ny mobil eftersom han inte hitat sin gamla på hur länge som helst. Det var nog det sämsta vädret nånsin i Liverpool. Det var riktigt kallt och det öste ner. Men men....vad gör man inte för den man tycker om...*suck*

Igår var jag med Lynda och Cass på Ikea. Fick en riktig Sverige-känsla att vara där. Kändes skönt att se alla knäppa nämn på saker och ting :) Jag åt en bit Daim-tårta och en svensk varmkorv med hultbergs senap och felix ketchup...MUMS :) Sen köpte jag Ballerina kex och Mjölkchocklad. Ska sparas till nått fint tillfälle :) Eller kanske inte :) haha

Träffade Lynda idag för att sammanställa min ansökan till myndigheterna i det här byråkratiska landet. Ska skicka ytterliggare papper till rektorn i Växjö som ska skrivas under. Helt otroligt vad allt verkar ta tid. Men jag ska inte ge upp. Jag ska ha jobb här....Även kriminalregistret lär ta tid, av nån anledning som har papperna skickats tillbaka till  rekryteringsföretaget igen. Men de är iväg skickade igen och nu är väntan 3-4 veckor innan rekryteringsföretaget kan skicka mig på nån intervju!! Rörigt...Men men...den som väntar på nått gott.*

Längtar och ser just nu framemot Taiwan till sommaren. Kan verkligen inte fatta att min storebror ska gifta sig med världens sötaste Taiwanes. Har bokat resan idag vilket av nån anledning gör resan mer verklig än innan...

puss på kinden till alla där hemma :)


Skönt att vara hemma...

Hellu :)

Ja så var julen över ännu en gång. :) Det var otroligt mysigt att vara hemma och träffa familjen och vännerna. Något som jag förstått sedan vi flyttat till Liverpool är att Malmö alltid finns kvar. :) Man uppskattar dessutom stan mer när man bara kommer hem en stund då och då.

Till en början kändes det faktiskt lite smått förvirrande att alla runt om en pratade svenska. Det var precis som om man förvånades varje gång man hörde nån samtala på stan. :) Något som både jag och Jonas förvånades över var att alla verkade ha en sån där riktigt bred skånska. Kändes lite roligt :)

Tiden i Malmö gick inte så fort som vi trodde den skulle gå. Jag tycker jag hant med ganska så mycket även om en del saker såklart blev försummade. Men jag träffade lite vänner. Kände så skönt, tror inte "ni" riktigt förstår hur mycket jag saknar er. Jag hoppas att nån av er kan spara ihop till en helg här, hade varit så kul att få visa er mitt nya hem.

Brendas syster var och hälsade på och det var verkligen kul att träffa henne igen. Måste kännas knäppt för henne att hennes lillasyster helt plöstligt förstår och kan prata ett helt annat språk och att Brenda fick översätta hela tiden :) Ser massor framemot sommaren nu, då vi ska åka till Taiwan hela familjen och gå på bröllop. Kan inte fatta att broren min ska gifta sig....iiiii... så vuxet :)

När vi skildes åt från pappa på flyplatsen så var jag såklart lite lessen, men så fort vi kom hem så kändes det bättre. Hade fått för mig att jag skulle få ångest att komma hem igen, men det var precis tvärtom. Kändes så underbart att vara just, hemma! :) Fick dessutom chansen att önska Henke lycka till i Manchester United, han var ju på vårt flyg. :) Yeah!

Idag träffade jag Lynda och gick en sväng på stan. Pratade såklart en massa skit, men bestämde att hon skulle komma över nästa vecka så vi kan fixa resten av min ansökan till GSCC. Sen är det bara att vänta en kort tid till....sen jävlar ska jag ha jobb!!

Massor av pussar och kramar till alla i Skåneland :)

45438-21
Utekväll med Sven och Bettina :)

45438-2345438-22
Ja vad ska jag säga, vi hade verkligen skitball på julfesten:)

45438-24
Nyårsafton i Bara, Jonas och jag