socionom - jag :)

Heeej,

Det var ett tag sedan jag uppdaterade sidan, men nu så :)

Min situation här i Liverpool är väl densamma, har dock börjat med den lååånga o invecklade registreringen i den förening som "godkänner" utländska utbildningar. Det tar tid, men utan Lynda hade jag nog aldrig fixat det. Hon hjälper mig massor och säger till mig vad det är jag måste fixa för att de ska kunna godkänna min utbildning och mina referenser. Så det ska nog gå :) Ser fortfarande väldigt positivt på mina chanser att göra karriär i UK!!

Är så sjukt lycklig över att allt gick som det skulle när jag var i Växjö för min sista examination. Fick massor med beröm och väldigt lite kritik. Vi ska dock komplettera lite, men det ska vi ordna på en dag denna veckan sen är det klart! Jag kan så småning om kalla mig för socionom på riktigt :) Det klingar riktigt fint hos mig i alla fall...En av mina drömmar har gått i uppfyllelse...

Bettina har varit här och myst med oss i 11 dagar och det har varit riktigt härligt att ha nån här på dagarna. Det blev mycket shopping med stort M och en hel del festande, men vi hade skitkul, verkligen!
 
45438-18
Eller hur? :)

Det är lätt att sakna alla där hemma, men samtidigt så känns det ganska så lugnt. Så länge familjen och vännerna hör av sig och man känner att folk vill komma hit och se hur vi har det. Än så länge känns det bra. Njuter av livet och av att ta del av en annan stad än Malmö och leva vad jag kallar är livet!

Charlie o Susan, självklart saknar jag Rainbow :) Det börjar kännas att det var evigheter sen jag var o hälsa på er. Men jag om man snart har ett jobb och en bra inkomst så kanske det inte behöver dröja flera år till. Hade varit så skoj att träffa er igen.

Till alla där hemma, Saknar er och tänker på er!!!

PUSS PUSS