var tog mitt hem vägen :)

Hejsan..

Helt galet att jag verkligen gör allt för att slippa plugga. Jag borde anstränga mig och bara sätta fart och börja plugga lite. Har den där otroligt tråkiga uppsatsen som ska bli klar. Klockan börjar så smått närma sig halv två och jag har skrivit tre meningar. Kommer förmodligen bli tvungen att äta en macka snart oxå. Helt otroligt!!
Men, men så är skolan snart helt slut....Äntligen!

Sitter just nu hemma hos mamma och pappa i Malmö och tänker på att jag faktiskt inte längre bor här. Känns bara så skumt. Men jag längtar verkligen "hem". Jag vet inte vart, men jag vill verkligen flytta till Jonas och mitt nya "hem" nu. Har tittat på lägenheter på nätet och jag ska boka tider imorgon så Jonas kan spana in dem. Ska bli så skönt flytta. Bara stiga upp på morgonen och dricka ett glas kall jos från våran kyl och sen sätta sig i vårt kök....mmm...mysigt. Sen ska jag börja söka jobb på riktigt. Jag tror aldrig jag har känt mig så förväntansfull i hela mitt liv. Jo kanske när jag började första klass som sjuåring eller när vi flyttade huset som mina föräldrar bor i nu. Då hade jag nog samma skumma känsla i magen. Det är riktigt underbart med spänningen och förväntningarna som finns och snurrar runt i huvudet på en hela tiden.

Jo så var det det här med fotbolls vm. Visst är det tradigt på ren skånska att vårt svenska lag inte hade högre förväntningar på sina prestationer i tävlingen än att komma till åttondelsfinal. Fruktansvärt dåligt tycker jag och de borde skämmas. Lagerbäck vill jag inte ens tänka på han har tankar som endast en ungdomastränare för ett 12 års lag får lov att ha i en tävling där lag från hela världen deltar. Vet inte vad jag mer bör säga om VM...nu hoppas jag i alla fall att Argentina kammar hem guldet de är utan tvekan VM:s bästa lag.

Nä nu ska jag skriva några rader till på våran härliga uppsats om familjhemsföräldrar...Blää

PUSS till er alla

...vi vill verkligen flytta nu..

Hej alla glada..

Idag är det söndag och det märks ganska så tydligt här i Liverpool. Kyrkans klockor har ringt i flera omgångar hela dagen och hur länge som helst. Hör dem just nu och känner att jag börjar bli lite smått trött på dem faktiskt. Dessutom är alla affärer överallt stängda vilket gör att man känner att denna dagen bara är en slappedag.

Igår var vi iväg och kollade på lite lägenheter inne i stan. Även om lägenheterna låg inne i själva city centre of Liverpool så var det väldrigt stora avstånd mellan lägenheterna. Jag hade tagit på mig mina nya fina skor som jag köpte innan jag kom hit (Höga trä skor) och det var kanske ingen bra idé. Efter flera timmars vandrande fram och tillbaka i stan så har jag nu blåsor både under och på stortårna :( Inte heller fastande vi för någon av lägenheterna, men en av dem var riktigt riktigt fin. Den låg enligt oss inte i "centrum" även om det var nära. Men eftersom den gränsade till Everton och alla äckliga knarkare så spelade lägenhetens utessende mindre roll. På kvällen var vi hemma hos en av Jonas arbetskompisar som nyligen flyttat till centrum. Hans lägenhet är riktigt snygg och vi hoppas att det ska finnas lediga i hans hus. :) Ska ringa på måndag och höra. Ska även se oss efter lite lägenheter nere vid Alberts dock, ett område liknande Bo01 hemma i Malmö. Får väl se vad det blir, men en fin lägenhet kommer det att bli. En annan sak som är ganska så konstig är att här kan man pruta på hyran. Eftersom det finns ett överskott på lägenheter är det många fastighetsägare som är villiga att gå ner i pris bara för att få uthyrt lägenheterna, så det ska man använda sig av!!

Igår kväll var vi även ute på ett par ställen här i stan. Det är ett helt annat uteliv än hemma i Malmö och tjejerna klär sig/klär sig inte alls som hemma. De har typ inga kläder på sig alls. Det är inget konstigt att gå ut i bikini och höga stövlar!! Antar att svenska tjejers rykte om att vara billiga inte existerar alls i detta landet. Men visst finns det engelska tjejer som klär sig som hemma, men jag kände ändå att jag inte riktigt hade samma stil.

Idag har vi bara varit trötta hela dagen. Vandrade hur långt som helst bara för att få varsin fet hamburgare från donkan.

Kyrklockan har äntligen slutat ringa för denna timmen :)

Just nu spelar nog Brasilien sin match mot Australien kom jag på. Den skulle jag se ju..jaja.  Den viktigaste av dem alla spelas ju inte förrän på tisdag och då gäller det!!! Just det, igår när vi var hos Jonas kompis inne i centrum så såg jag att någon som bodde ovanför hade hängt ut en blå halsduk på balkongen där se stod Sverige. Både jag o Jonas ropade upp dit, men fick inget svar, kom på att de kanske var en familj eller nått. med små barn... ups :( Men det känns ändå skönt på nått sätt att det finns fler svenskar än oss i denna stan. Även om jag tror att vi är ganska så ensamma.

Känner att det finns mycket att se och uppleva i denna staden och jag gillar verkligen Liverpool!

PUSS PUSS
Snart är det midsommar, såg att det ska bli hela 14 grader då...Jihaa