resfeber :)

Haj,

Ja då sitter man uppe alldeles för länge igen. Det är alltid så när jag ska tillbaka till Sverige eller över huvudtaget när jag ska iväg tidigt på morgonen och har en tid att passa. Jag kan bara inte sova. Klockan ringer om fyra timmar, så det är väl egentligen bara dumt att somna nu och risken för att försova sig ökar ju bara ju längre jag väntar :(

Längtar så sjukt hem till Malmö nu. Har inte längtat så mycket innan, men det är väl bara för att man vet om att man ska hem nu.

Måste rapportera om helgens skojigheter oxå. I fredags var vi ju på den där julfesten med Jonas jobb. det var sjukt skoj faktiskt. Det var fri dricka i baren hela kvällen och en riktigt härlig feststämning. Min och Jonas utklädnad blev lyckad och vi var knappast ensamma om att klä ut oss. Vi fortsatte sedan till Magnet club efter julfesten och festade vidare. Var hemma vid fem på morgonen och sov sen bort nästan hela lördagen. Dock hade vi bestämt med det "svenska paret", Christoffer och Malin att träffas för Lusse-firande i Katedralen så dit fick vi ju gå. Firandet i Katedralen var lite väl långt för vår smak och det kändes mer som en jul-gudstjänst än Lusse-firande. :( Men efter det bestämde vi oss för att gå till den grekiska restaurangen som jag och Jonas tidigare varit på när jag fyllde år. Det kändes riktigt kul att träffa nya svenska vänner. På nått sätt så klickade det liksom bara och vi snackade på hela kvällen. Vi måste absolut göra om det!

Är förresten sjukt lycklig över min julklapp från Jonas. Vi bytte nu innan vi skulle hem eftersom det kändes ganska så meningslöst att ta hem julklappen till Malmö för att sen ta hem den hit igen. Jag fick Sex and the city - boxen :) Fan va glad jag blev...Älskar den serien!!

Jaja...Nu får jag väl lägga mig i sängen i alla fall...o drömma lite...kanske somnar jag...

PUSS o KRAM


Hollywood :)

Hej alla...

Det har hänt en del sedan jag skrev sist. Bland annat har Bettina och Sven varit här. Det var mysigt även om det blev alldeles för mycket shopping för min del denna gången. Men så är det ju snart jul och det är klart att det är roligare att köpa julklappar i Liverpool än i Malmö :) Det tycker jag med.

Om mindre än en vecka är vi hemma i Malmö. Känns skumt. Nu var det så länge sedan jag var hemma. Nästan 4 månader. Har aldrig nånsin varit borta från Sverige så länge. För Jonas är det lite längre. Han var hemma en sväng kring midsommar, så det är faktiskt riktigt längesedan han var hemma. Och nu ska vi vara hemma i två vekor :) Det kommer vara en del tråkiga saker vi måste fixa. Jonas ska sälja lägenheten så vi får ju hjälpa till så gott det går, men det kommer kännas tungt att ta tag i allt under julen :(

Igår var jag på min första "nät-date" :) Träffade en tjej som jag fått kontakt med genom nätet och som oxå flyttat till Liverpool med sin pojkvän. Det kändes skönt att träffa en annan vilsen skåning och bara prata skit :) Ska ses imorron med då det är Lucia firande i katedralen här i stan. Känner på mig att det kommer vara fantastiskt vackert där. Efter det tänkte vi gå och käka nånstans, får se vad det blir, men det ska bli kul.

Just nu är jag lite nervös inför kvällen. Vi ska på julfest på Jonas jobb. Det är Hollywood tema och jag och Jonas har valt att klä oss som Austin Powers och Felicity Shagwell :) Hahaha....Ni skulle dö om ni såg Jonas i den där balla röda kostymen, peruken och brillorna.....för att inte tala om bootsen :) Jaja, får hoppas att alla andra oxå tar det seriöst ikväll annars kan det lätt bli lite pinsamt när vi går på röda mattan...

En sak till.....Längtar som in i bomben till jul....träffa familjen och vännerna. Just nu är delar av familjen i Venezuela och jag tänker inte sticka under stolen med att jag är fruktansvärt avundsjuk!! Men jag hoppas att de allihop har det riktigt mysigt tillsammans med varandra och tar vara på tiden och solen....

PUSS o KRAM

ps. GRATTIS LOUISE PÅ 25-ÅRS DAGEN!!! PUSS d.s

En galen värld..

Människan är ett underverk. Eller? Varför är det så att så gott som alla vänner eller alla människor i ens närhet mår dåligt. Eller vad är det att må dåligt? Hur definierar man det? När mår någon sämre än någon annan, vem har det värst? Alla verkar dessutom käka piller till höger och vänster och jag har svårt att acceptera att det skulle vara den hjälp som alla mina närmaste behöver. Mår vi egentligen sämre idag är för 40 år sedan? En del hävdar att kraven på människan ökat. Tiden går snabbare och vi ska hinna med så mycket mer idag än man gjorde förr. Dessutom är friheten och valmöjligheten större än någonsin. Detta i sig skapar ju oerhört mycket stress för många unga idag och gamla också för den delen. Men vart är vi på väg då? Är inte demokratin och friheten det människan har strävar efter i så många år? Jonas brukar kalla mig för kommunist därför att jag blir irriterad på alla olika telefonbolag och bredbandsoperatörer och andra telefonförsäljare som ringer och försöker lura över en fram och tillbaka. Visst är det bra med valmöjlighet och billiga priser, men guuud va skönt det skulle vara att betala in en räkning och inte behöva analysera fram och tillbaka om man valt rätt operatör för elen. Det är sånt som skapar onödig stress och irritation. Desamma känner jag för alla dessa låtsas utbildningar/program som finns på Universiteten idag. Kom igen! Finns det inget jobb, varför anordna massa hokuspokus utbildningar då?!


 

 Jag vet inte hur framtiden ser, men jag blir rädd. Ska det sluta med att alla går runt och käkar piller för att slippa känna känslor och bara gå runt och vara uppåt hela tiden? Det som en gång var ett individproblem är numera ett samhällsproblem och hur det ska lösas verkar ingen veta!!


 

PUSS PUSS