Här är vår underbara lägenhet!!!! Se o njut... :)

45438-11
Vardagsrummet....

...

45438-10
Ännu en utsikt....

...

45438-9
En annan utsikt från balkongen :)

...

45438-8
Här är utsiken från balkongen :)

...

45438-7
Här är vårt andra sovrum :)

...

45438-6
Här är vårat kök/vardagsrum :)

...

45438-5
Här är köket, med en BK-påse :)

...

45438-4
Här har vi hallen...

...

45438-3
...Ännu en bild på badrummet

...

45438-2
Här har vi badrummet :)

...

45438-1
Här har vi ena sovrummet :)

längtar o längtar..

Hej hallå..

Idag är det tisdag och det är fortfarande otroligt fint väder ute. Inte trodde jag att England och Liverpool skulle kunna vara så här soligt. Men det är skönt, även om det blir otroligt varmt på vårt lilla rum. Tror inte vi har haft fönstret stängt sen jag kom hit. Vad jag har förstått är det lika varmt i Malmö och Sveden.

På fredag ska vi flytta. Vi fastnade för lägenheten trots att den faktiskt har jävligt korkad planering i köket! Men den är väldigt modern för övrigt och jag längtar såååå. Kommer bli så skönt att bo centralt och fint :) Dessutm kommer vi att ha ett extra sovrum...så alla som vill komma förbi har sovplats :)

Har saknat kisarna de sista dagarna ganska så mycket. Kan knappt vänta tills jag får mysa med dem. Jag har hittat en substitut för dem här, men det är ju inte samma sak. Han är jättego och jättekelen och det räcker man pratar med honom så kommer han och vill mysa... Men det är ju inte Gandalf eller Freda... PUSS på er mina sötnosar!!

Igår började jag ladda ner lite svensk musik...känns så skönt att lyssna på lite svensk musik...Dessutum upptäckte jag att Daniel Lindström snart ska komma med sitt nya svenska album....ooooo....kan knappast vänta :)

Det har inte hänt sådär jättemycket sista tiden annars. Det ända jag o Jonas har i huvudet är att vi ska flytta ifrån detta huset..Man är trött på att bo åtta personer, dela på dusch, toa, kök och tv. Fy fan för att bo så här!! Luktar det inte rök på morgonen när man vaknar så är toapappret slut eller så är det ingen som diskar efter sig! Blää...
Bara 3 dygn kvar....

Jag saknar alla där hemma, men inte så mycket så jag tvivlar, inte än i alla fall. Jag är jättelycklig och jag är så stolt över att jag och Jonas gör detta. Ett minne för livet!!

Pussen o Kramen

"Bara" 25

Hej hallå

Så är jag nu åter i min nya hemstad, Liverpool. Känns bara så knepigt att jag bor här. Trivs verkligen med staden, människorna och allt. Jaghar ännu inte börjat söka några jobb, men ska fixa ihop min CV denna helgen och börja mitt sökande efter jobb så snart som möjligt. Jag kommer nog inte stå ut med att vara hemma och bara gå omkring så länge till.

En massa lägenhets tittande har det varit i alla fall. Jag har ringt fram och tillbaka och turen verkar inte vara på vår sida precis. Lägenheten som jag fastnade för skulle helt plötsligt inte längre hyras ut utan säljas och den andra jag tittade på var redan tagen :( Men men, ska kolla på lördag tillsammans med Jonas, får verkligen hålla tummisarna på att det klickar :)

Ja och så har jag fyllt år. Firade min dag tillsammans med Jonas på en grekisk resturang i centrum. Jättegott!! Dit ska jag tvinga med alla som kommer och besöker oss tror jag. Nu när jag tänker på alla fina grejor jag fått när jag fyllde år blir jag jätteglad. Har aldrig varit så nöjd med mitt födelsedagsfirande som i år. Allt var perfekt ;) Av Jonas fick jag välja ut vilken mobil jag ville....hehe...att han vågade ge mig ett sånt erbjudande...dock har jag redan hittat en som inte kostar en förmögen, bara nästan...haha...skyll dig själv älskling :-)

Att vara 25 år känns bra. Jag är nöjd med mitt liv och vad jag lyckats åstadkomma så här långt. När jag tänker efter är det inte alls illa att "bara" vara 25 år och hunnit med så mycket som jag gjort! Fick nämligen en bok av Jonas som heter "Places to see before you die". Boken är indelad i kapitel med text och bilder och jag upptäckte att jag som endast 25 åring redan varit på en del av de platser som nämns...det känns riktigt häftigt!! Självklart finns det många ställen man ännu bara drömmer om att besöka som Indien, Cuba, Kina osv.

Lots and lots of Love...