och så har Sarah börjat använda sig av sin blogg..

Hejsan alla nyfikna människor!


Ja, då har jag börjat använda min blogg jag med. Är väl lika bra med tanke på att man flytt från hemlandet och alla nyfikna familjemedlemmar och vänner vill hålla koll på vad jag sysslar med. :) Just nu har jag varit i Liverpool i nästan 10 dagar och jag börjar vänja mig vid att prata engelska med allt och alla. Jag har till och med vaknat på natten och pratat engelska med Jonas :)

Känner mig alldeles pirri i kroppen när jag tänker på att jag faktiskt har flyttat från lilla Malmö till ett annat land. Vem kunde tro att jag skulle göra det någonsin?? Inte jag i alla fall. Tror inte jag kommer att förstå det riktigt förrän jag har fått jobb. Just nu är det lugnt. Känner att det är skönt att bara koppla av och relaxa. Om någon månad känns det säkert annorlunda. Har varit på Jobcentreplus och pratat med dem och de tror att jag har stora möjligheter till anställning. Alla jag pratat med säger att jag kommer att få jobb inom socialt arbete så jag får väl hålla tummarna.

Imorgon ska jag och Jonas in till stan och kolla på lite lägenheter. Får väl se om vi fastnar för någon, hoppas verkligen det för detta lilla rummet som Jonas hyrt känns verkligen pyttelitet!!

Överhuvudtaget känner jag mig väldigt positiv till att leva och bo i England. Känns oerhört spännande och folket är oerhört vänliga och hjälpsamma.

Just nu är jag överlycklig för att det är fotbolls VM, finns inget skönare än att slå på tv:n och se en riktig bra match! Jag hoppas med hela mitt hjärta att Sverige vinner mot England...He he...

Bye bye
Sarah